THE BLACK HORSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Black Horse. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 7:31 Altijd lekker en op tijd geleverd
18 feb 2024 om 2:56 Lekker en zeer goed optijd, bedankt! Tot de volgende keer... mvg
17 feb 2024 om 21:09 Foute bestelling gekregen .
17 feb 2024 om 1:39 Pizza is heelijk. Laat besteld maar nog altjd even heerlijk dan als je optijd besteld
16 feb 2024 om 19:42 het eten was zo goed als koud en bijgevolg niet zo smakelijk
15 feb 2024 om 7:21 Lekker eten maar de bezorging kon iets rustiger. Het is niet nodig om vanaf aankomst te claxoneren tot ik buiten kom terwijl er een bel is waar je op kan drukken...
15 feb 2024 om 5:07 De scampi’s waren super lekker ! Warme en snelle levering.
14 feb 2024 om 19:50 Drinken vergeten , later geleverd dan aangegeven,..
5 feb 2024 om 19:59 Spaghetti van 14 euro, ik denk dat het al niet grote bakje voor de helft gevuld was. Ook zat er afgewogen 15 gram kaas bij. Jammer. Ze hebben betere dingen daar normaal. Maar ene bestelling mag geen russische roulette worden. gaan slapen met honger
4 feb 2024 om 13:42 Het is geleverd zoals de tijd aangeeft alleen hebben we soms wel dat ons eten koud is maarja dat kan gebeuren als je niet de enigste bent die besteld he voor de rest altijd goed en lekker
22 jan 2024 om 8:29 Bezorger aan verkeerde deur. 2 vd 4 bestelde items waren incorrect of onvolledig. Bij het bellen over de klacht werd ik afgewipeld. Best veel geld betaald voor weinig eten of service
15 jan 2024 om 13:55 Het was lekker en snel geleverd. Alleen jammer dat we extra hadden betaald voor feta en die was er niet.